Les Robots – 12 Favorites from Planet Earth

Color

Green, Red, Yellow, Blue

6,95 incl. VAT

De meeste mensen zien Les Robots als emotieloze mechanische muziekmachines. En zo zien ze zichzelf grotendeels ook, maar toen onze mechanische vrienden de geweldige beats van de jaren 60 ontdekten, ‘voelden’ – bij gebrek aan een beter woord – ze iets.

Ze begonnen de platen te verzamelen die hun elektronica prikkelden en besloten hun interpretatie te geven van hun favoriete – door mensen geproduceerde – geluiden. De meeste van die favorieten zijn instrumentale acts als The Ventures, The Shadows, Terri Terauchi, Joe Meek, Man of Astroman?, Jean-Jacques Perrey, Tom Dissevelt, Raymond Scott, Link Wray en The Astronauts om er maar een paar te noemen.

Maar nu hoor je Les Robots voor het eerst zingen!!! Op hun eigen manier natuurlijk. Ze kozen 12 van hun favoriete vocale nummers en gaven ze ‘de mechanische behandeling’. Van de bekende sounds van The Fab Four en The Hollies tot de meer obscure beats van The Boys Blue en The Zakary Thaks, het komt allemaal voorbij.

Open je hart en geest en laat deze roestige ruimteklootzakken je een koekje van eigen deeg voorschotelen!

’12 Favorites From Planet Earth’ verschijnt 23 december op LP en CD via het Spaanse Bickerton Records en wij presenteren het album in 4 te gekke kleuren op cassette!